Monday, October 8, 2012

cheer up!

Assalamualaikum :)

alhamdulillah masih diberi kesempatan utk terus bernafas di dunia Allah yg sementara utk kita semua . fuhh tadi bljar math 4 masa doe . fuyooo naikk juling aku doe layan math . tp alhamdulillah aku dah minat math mcm dulu time skolah rendah . yeahhh . tadi balik skolah cikgu Maimunah anta balik . alhamdulillah . kalau tidak kena naik bas tambang then kena jalan 1km . perhh penat derr . balik-2 je solat then masak utk alas perut ni smpai malam . nii laa hidup aku lepas mak dah tak ada . smua kena buat sendiri . aku kena berdikari kalau nak hidup . kalau taknak hidup jawabnya ? ...... haha . then on fb jap . lepastu akak ipar aku IM , dia cakap abang jan anta surat . so sweet abang aku ni juga eh ? hihi . aku tahu abg mesti terlalu rindukan wife dia . ye lah dah hampir sbln dia tak dpt tgk wife dia . bulan kedua nanti baru boleh family dtg melawat kt pulapol . hmm . then dalam surat tu , abg pesan kt wife dia suruh aku buat yang terbaik SPM nanti . insya'allah abang ayin akan buat yg terbaikk demi arwah mak dgn arwah papa :') . abang ayin rindu abang juga . abg jaga diri kat sana tw . nanti ada masa ayin anta surat kt abang . kak intan dh bg alamat nanti . :) 
abg dah byk sgt tolong ayin . selama ni abg yg jaga makan minum ayin . terima kasih abg . abg , kalau ayin dah tak ada nanti jgn nangis tw . ayin nak abg teruskan juga trainee polis kt sana . ingt , arwah papa dgn mak  bangga kalau dyorg masih ada . ayin nak jadi juga mcm papa , akak and abang . ada umur ayin akan ikut jejak . insya'allah :) 

2 comments: