Saturday, September 29, 2012

Aku cuba kuat .

Assalamualaikum .

hari dah 29/9 . tinggal lebih kurang 37 hari je lagi sebelum SPM . aku takut , aku takut aku tak boleh buat . hmmm . i need someone yang boleh bg aku smngt . aku taknak hilang diri aku yg sebenar . seriously baru-2 ni aku rasa ada ckgu yg mcm dah tak layan aku sgt . entahlah aku taknak fikir . aku taknak benda ni kacau pemikiran aku . aku perlu fokus tp aku tak boleh :'( Ya Allah berilah kekuatan dan keyakinan aku untuk hadapi ini semua :'( aku taknak kecewa mcm aku kecewa masa PMR . aku impikan kejayaan . aku nak realisasikan impian arwah papa dgn arwah mak even dyorg dah tak ada lg :( dulu aku slalu janji dgn mak and papa nk bg dyorg result yg terbaik . tp aku gagal time upsr dan pmr . now aku perlu bangkit . anggap mak dgn papa masih ada even realitinya Allah lebih sayangkan mereka . come on ayin ! bangun bangun :'(

kelmarin aku mimpi arwah mak . terjaga dari mimpi tu aku terus tgk tangga , then mulut aku terkebil-kebil sebut *mak ayin rindu , mak ayin rindu sgt* . then aku terus kembali terlelap . makkk ayinnn rindu sgt :'( awal mak pergi . hmmm . tak apa laa . Allah lebih sayangkan mak .

apapun aku cuba utk kuat menjalani hidup ini yang penuh dgn dugaan walau tanpa kasih sayang dari seorang ibu dan juga ayah . Allah lebih menyayangi mereka taktala aku amat memerlukan mereka :') . aku tahu aku kuat dan sebab itulah Allah berikan ujian kepada aku :') terima kasih ya Allah .


No comments:

Post a Comment