Saturday, May 5, 2012

air mata teman sejati ~

assalamualaikum :')

harini dah hari sabtu . tadikan aku ajak abg aku pergi makan kt luar . aku ckp time petang tp hmmm . bila malam aku tunggu je . tp hmmmm . dari petang tu laa aku tak makan sbb ingt nak dinner dgn dyorg tp aku kecewa . bila mesej akak  , akak dah tak reply text aku . aku tak tahu kenapa :'( . aku rasa mcm aku dah tak diperlukan lagi . aku dah puas menangis . 

dah rasa mcm ni , aku ingatlah balik kenangan dinner dgn papa and mak . dulu lepas anta li pergi tuisyen , papa bawa aku dgn mak pergi makan steamboat . then lepas beli lepak kt dataran merdeka Jb . ya Allah rindunya aku dgn semua tu :'( aku masih perlukan dyorg tetapi Engkau yg menetapkan segalanya . aku lapar sgt malam ni :'( hmmmm tak ada mood !




MAK PAPA ! AYIN RINDU SANGATLAH . DATANGLAH DALAM MIMPI AYIN :'(

No comments:

Post a Comment