Monday, January 30, 2012

Training .

ASSALAMUALAIKUM 


okayy . harini penat sgt bhaii . malam tadi tidur pukul 12.30 then kena bangun pukul 4 . sumpah penat gila . tp dah bgn pukul 4 so aku postpone pukul 4.15 then postpone lg 4.30 then 4.45 then pukul 5 juga aku bgn . hahaha . so ada laa kelam kabut kt situ . kihkihkih . amik tuala then masuk bilikm air . cuci sana cuci sini . kejap je aku mandi . haha  then siap-2 , on fb kejap . lepastu buka mangga gate then masuk solat subuh . siap pakai stoking smua , kunci rumah then duduk kt luar smpai bas sampai  . yeah . details betul .

so pukul 6.25am aku sampai sekolah . kejam mata kejap then engku pun sampai . time tu laa baru na  buka buku  . haha . check hwork sej tak siap tp slmt sikit je ^^ teruk betul . then lepak kt anjung smpai cikgu panggil . time perhimpunan sumpah bosan . tp asyik bebual dgn halim nashtain qusya . haha . kecoh bhaii . then ada program SIFAR PONTENG . dgr pengeetua berucap aku mcm @$&#@%! . kejap ada kena tangkap polis , kejap cabut bangunan padahal kena cakap pasal ponteng je ==' . then nyanyi lagu Negaraku , Lagu Bangsa Johor , Lagu Sekolah and Keranamu Malaysia . sumpah semangat gila  .] hahaha . 

so tadi time nak naik kelas , jumpa Sir Balan kejap . tny dia bila training . dia cakap mayb hari rabu akan bermula training hoki ^^ sumpah aku semangat semacam . mayb sbb terikutkan lya laa ni ;) . aku akan cuba buat yang terbaik sbb first time aku bermain di posisi penyerang . so target nak buat gol byk tahun ni . i'll try my best . pray for me . then time rehat abg Is panggil aku . suruh buat bumping kt rumah supaya tgn aku kuat nanti time rejam lembing nanti . insya'allah . 

so tahun ni aku lebih tumpukan kt hoki . entah kenapa tiba tiba semangat aku membuak buak nak main hoki . mungkin sbb lya juga . thanks lya :') . faiz nak jadi mcm lya juga . haha . okayy penat . nak rehat . salam !

No comments:

Post a Comment