Monday, January 9, 2012

sakit !

Assalamualaikum .

okayy puas dah tadi . 16 minit cukup laa kan . okayy aku jealous . haha . lantaklah . biarlah aku bertepuk sebelah tgn ke apa . skrg yang aku boleh cakap *raya cina tu nanti , last kita jumpa dan contact* aku harap budak baru tu boleh teman kau lepas ni :) . its nothing . aku doakan kau selalu . yeah . take care beb . lupakan laa aku . dan aku cuba lupakan kau even hati ni susah nak lupakan aku . yeah :) . biarlah aku hilang dari mata dan hati kau . aku tahu memang tak susah utk kau buat tapi susah utk aku lakukan . but i'm try my best :) . thanks laa buat aku bahagia beb . :) aku tenang bila dgn kau . okayy tak ada mood . salam !


ikhlas dari 
Muhammad Faizrin bin Mohamad Pauzi ツ

No comments:

Post a Comment