Thursday, January 19, 2012

rasa takut . amalan tak byk :'( hny Pada-Mu aku bermohon perlindungan

Assalamualaikum 

esok last sekolah sebelum cuti CNY ! so esok aku akan bertolak ke Seremban . btw hati aku sejak 2 3 menjak ni tak tenang . baru-2 ni aku mimpi arwah mak dgn arwah papa senyum dekat aku . then lepastu aku mimpi kawan baik aku meninggal dunia  . then keesokan harinya pula , aku mimpi orang lain pulak meninggal . Ya Allah , apakah pertanda ini semua ? :'( aku belum bersedia utk di panggil . aku takut . :'( tp dekat sekolah aku selalu cakap pasal mati ==' ya Allah :'( kenapa ni . aku selalu cakap , tu pun kalau lpas CNY saya ada lg dekat cikgu ? Ya ALLAH . :'( . 

Ya Allah , panjangkanlah umurku . tapi andai sudah tiba utk aku pergi , ambillah nyawaku tika aku sedang sujud di tikar sejadah . :')

p/s kpd kawan : if korang tgk berita nanti , tiba tiba keluar pasal aku dah takada . aku nak korang relax , cool gitu . apa yang aku nak cuma doa . sedekahkanlah Al-Fatihah utk roh aku . dan simpanlah kenangan kita bersema di lubuk hati korang dan ingatlah aku sampai nafas terakhir korang . aku sayang korang semua . ingt , ajal je yg boleh pisahkan kita . :') maafkanlah salah silap aku . kalau aku ada hutang korang , harap korang dapat halalkan . take care salam :|

No comments:

Post a Comment