Monday, November 21, 2011

Friend Forever :')

salam . 
skrg jam menunjukkan pukul 2.55am bersamaan hari Isnin . :')
malam nii aku tak dapat tidur sebab mengenangkan seserong
niii dia Nur Iman Fatihah
nii lah Iman . sebelah aku :') .
Iman , iman nk tahu tak ? Iman lah org pertama yg senyum kt Faiz masa first time faiz jejakkan kaki dekat kelas 4 Bestari . terdetik dalam hati faiz
*manisnya dia senyum dah lama aku tak dapat senyuman manis mcm tu
tiap kali faiz tgk Iman , Iman mesti senyum . Iman tak kedekut dengan senyuman . untung faiz dapat kawan mcm Iman . betul org cakp , Allah tarik org yg kita sy tp Allah akan bg yg lebih baik utk kita :')

Iman . faiz tahu faiz dah buat silapkan . tapi biarlah faiz mengalah demi Iman . Iman jgn fikirkan sangat hal tu . faiz dah tahu apa yg akan terjadi , dan semuanya dah terjawab tadi even hati faiz sakit tp demi Iman , Faiz cuba kuat . Iman , faiz ingat lagi .sejak hari selasa lepas kita makin rapatkan ? sebab kita rapat adalah kad Snap tu ! hee . sian Iman asyik kalah :P . pastu faiz jentik tangan iman , tepuk tangan Iman sampai merah . tp faiz gembira :') . iman , masa malam jumaat haritu , first time Faiz mimpi Iman . alangkah bahagianya faiz rasa . Iman senyum kt Faiz . hee . then hari Jumaat last kita jumpa . berat faiz nak tinggalkan Iman tw . masa balik Iman cepuk muka faiz dgn benda yg kilat tu . Iman jahat :') ! then Iman sruh Faiz stay tahun depan kt SMKS2 . Iman buat hati faiz lebih yakin utk stay kat sini  . 
Iman , kenangan yg faiz akan ingat time kita bersama adalah masa  Iman nyanyi lagu  
YOU MAKE ME CRAZIER
time Iman nyanyi , faiz tatap wajah iman . Demi Allah . faiz dapat ketenangan bila tgk wajah iman . faiz dapat lupakan semuanya . tp kejap je kan masa berlalu utk faiz dgn Iman bersama . kemungkinan besar faiz akan pergi jauh dari Iman . tak dapatlah lg utk faiz kacau Iman , bergurau dgn Iman and paling faiz tersentuh , Faiz takkan dapat dengar suara merdu Iman lg . ! . Iman , if faiz jadi pindah , faiz takkan dapat kawan mcm Iman lg . Iman terlalu baik utk faiz . Iman takkan ada pengganti dihati Faiz . Iman , satu je yg Faiz minta . jangan pernah lupa Faiz taw even Faiz bukanlah numb 1  di hati Iman . Iman jaga diri , study elok-2 . Faiz doakan impian Iman nak jadi Cikgu mcm mak ayah Iman akan tercapai . ingat ea Iman , Kekuatan kita sebenarnya terletak pada hati :')
 Iman ! Iman comel sgt . suka sgt buat mcm ni kan :') . 
Iman , take care . insya'allah faiz akan stay kt S2 lagi . doakan faiz kuat taw budak . thank belanja air milo :') . iman lupakan je pasal tadi tw . faiz dah okayyy nii . faiz yakin dengan takdir Allah . :') . hope next week kita dapat jumpa taw . please spend time utk faiz . :) faiz payung Iman . heee . I love You but as a friend :D . assalam Nur Iman Fatihah !

No comments:

Post a Comment