Tuesday, October 25, 2011

cecita Orang Seremban .

assalamualaikum .

dah lama aku tak update fb . bukan apa sibuk study doe . dulu kalau tak study tak apa sbb nanti masa exam aku boleh tiru bdk lain . HAHAH . tp kt SMKS2 aku tak tahu mana bdk yg top so tak boleh nak tiru so kenalha study sendiri . sejak duduk kt Seremban nii , byk yg aku pendam dalam hati sbb tak sempat nak luah kt blog . kih-3 . awek awek gua pun tak cuti doe . ngeh perasaan ! HAHAHA . so sejak pindah kt Seremban nii aku byk berubah . dari gangster ke bdk baik , dari kecoh jd pendiam . tapi hati aku tetap sama . jgn risau ;) . dari tak pakai songkok terus pakai songkok . tp bagi aku , aku tetap aku . :D . mcm mana aku , itulah aku yg lama . hahaha . then ada yg bc blog aku nii menangis beb . aku pun tak tahu kenapa :D .

No comments:

Post a Comment