Saturday, June 4, 2011

lalalala ~

assalamualaikum semua !

:) senyum tak perlu kata apa apa . senyum ! hahaha . dah seminggu aku duk rumah seseorang . mak dgn abg aku semua kt N9 . haha . pagi malam tak makan just minum air tea . hahaha . lol . skrg nii aku tgk kawan2 aku semua sibuk dgn awek dyorg . hahaha . ngarut =.=' . kalau kt fb tu mesti dyorg tulis ILYSM laa ILYTSM laa IMY laa IMYT  laaa . hahhaa . aku tak tahu pun mksd dia apa . HAHAHA . dalam fikiran aku , pk benda ala tu . apa ek ilysm tu ? hahaha . then lepas memerah otak , terlintas iloveyou . hahaha . then bila amik pgkl dia je I Love You So Much = ILYSM . baru lah aku tahu . hahaha . almaklumlah aku orang kg . mana nk tahu semua tu . hee . bercinta pun tak pernah cakap benda alah tu . ye ke ? tak tau tak tau . HAHAHA . dah bosan !

No comments:

Post a Comment