Saturday, February 12, 2011

sedih + penat .

perh penat betul hari nii . kena lari 7km . huh . hebat . haha . aku datang sekolah pukul 6.50 . tgk ramai gila bdk . mmg dyorg begitu semangat  . haha . pastu dah sampai masa utk bdk fom 4 lari . dalam pukul 9.30 gituu . huh . so sebelum lari ckgu bg taklimat dulu . so lepas dah bg taklimat , kita org standby utk lari . haha . aku dgn semangat membawa paper yg bertulis TAMAT . HAH . 500m pertama aku mcm biasa berlari dgn smngt . sampai nak naik bukit aku pun berjalan laa . haha . gilaa r . best . cuci mata wokk . lpas dah lalu beberapa check point aku pun smpai kt skola balik . haha . tgk bdk semua dah smpai . so aku kira balik , aku dpt no 6 ! haha . tp dari belakang . hehe . tp masa tu aku kena sound dgn polis yg jaga tuu . tiba2 jew . perh sedih gila aku . first time kena sound . korg dah bunuh bapak aku , nak byk cakap plak . dah laa tak ada pangkt . lol . haissh !! selamat kau . pastu baru nii , aku add bdk baru tuu . dah seminggu kot aku add die . tp dia tak accept2 aku . ahaha . lantak laa . tp aku memang ikhlas nak kwn dgn dia . tak nak ambil kesempatan pun . ya Allah bukakan lah HATI si dia utk menerima aku sebagai kwn dia . amin ya ALLAH .

2 comments:

  1. amin2 yarabbala'lamin , , , ,x kn la dye x nk approve kot, , , hehehe, , , mnyebok plak, , ,

    ReplyDelete
  2. amin . huhu . entah laa wak . biar jew laa dia . kalau hati dia dah terbuka , insya'allah dia akn approve sy . :)

    ReplyDelete